MI: Zlatne medalje za Štefaneka i Frisa

Davor Stefanek MI: Zlatne medalje za Štefaneka i Frisa Reprezentativci Srbije u rvanju Davor Štefanek i Kristijan Fris osvojili su zlatne medalje na Mediteranskim igrama

Na takmičenju koje je u petak počelo u Peskari u Italiji, Aleksandru Maksimoviću pripalo srebrno odličje. Štefanek je u kategoriji do 60 kilograma u finalu pobedio Sajeda Hameda iz Egipta. Bronzane medalje osvojili su Italijan Paolo Fukle i Turčin Soner Šuku.

Fris je u kategoriji do 55. kilograma u borbu za zlato bio bolji od Mustafe Muhameda, takodje reprezentativca Egipta, a bronzane medalje pripale su Grigorijusu Anastasijadisu iz Grčke i Erhanu Karakušu iz Turske.

U kategoriji do 66. kilograma Makismović je u finalu izgubio od Grka Jevkenija Penoresa, a bronzane medalje dobili su Abdulah Kaskum iz Turske i Mustafa Alnakdali iz Sirije.

Ostali naši predstavnici koji su danas nastupili nisu bili tako uspešnii. U kategoriji do 74 kilograma Slaven Dokmanac je eliminisan već u prvom kolu od Slovenca Jure Kuhara, dok je Goran Bojanić u kategoriji do 84 kilograma eliminisao Grka Aleksandrosa Poikilidisa, ali je zatim izgubio od Francuza Melanina Noumonvija.

Povezani tekstovi


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien