WFC 13: Heavy Hitters (World Freefight Challenge) odbrojavanje

WFC borilački spektakl u Srbiji 

.

wfc 13 press conference e1301016467255 WFC 13: Heavy Hitters (World Freefight Challenge) odbrojavanje.

WFC 13 počinje u nedelju 17.aprila u 18h predstavljanjem turnira i boraca u ,a vrata hale Pionir se otvaraju jedan sat ranije. Prva borba je na programu oko 18:15 a u ring će ući  Goran Aleksić i Samo Petje. Veče borbi će biti organizovano u skladu sa najvišim standardima, koji su WFC i predstavili kao jednu od vodećih Evropskih organizacija. Vrhunsko ozvučenje sa preko 200.000 W, specijalni svetlosni efekti i veliki video beam sa preko 100 kvm su samo neki od detalja koji nas očekuju.

U subota 16.aprila u 19h u hotelu Holliday Inn, biće organizovano predstavljanje takmicara i pravila, kao i zvanično merenje borca.

.

U hali Pionir očekujemo od 6.000 do 7.000 gledalaca i organizovan najveći borilački sportski spektakl u Srbiji do sada. Događaj visokog profila, veliki medijski događaj. Želimo organizovati i napraviti događaj koji će biti prepoznatljiv u celoj Srbiji, širom Evrope i sveta. Medijska pokrivenost će biti najveća do sada jer će događaj biti u pratnji svih sportskih novinara i medija iz Srbije i drugih zemalja za koje će biti pre samog događaja organizovana konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti takmičari i pravila takmičenja .

WFC 13 sportski događaj će biti dostupan za gledanje uživo preko SIOL-TV internet portala i u komentiranom snimku na najpoznatijem satelitskom sportskom kanalu Eurosport i drugim TV stanicama. Osnovni cilj takmičenja je izabrati najbolje borce iz svih segmenata borilackih vestina i sve pristalice ovih sportova iz celog sveta i njima obezbediti kvalitetno organizovano i profesionalno takmičenje na visokom nivou. Gledaocima ponuditi sportski spektakl koji ide iznad svih očekivanja i koji će uskoro postati najbolje gledani i prisustvovani sportski događaj – rekao nam jeZlatko Mahic, WFC predsednik.

.

WFC 13: Heavy Hitters (World Freefight Challenge)

7. April, 2011

Hala Pionir, Beograd

Jose Landi-Jons (BRA) vs. Lubomir Guedje (BUG)
Jair Goncalves (BRA) vs. Gerald Turek (AUS)
Andreas Kraniotakes (NEM) vs. Ajlin Ahmic (HRV)
Dragan Tesanovic (SRB) vs. Svetoslav Savov (BUG)
Igor Jurkovic (HRV) vs. Goran Radonjic (CG)
Aleksander Radosavljevic (SRB) vs. Antonia Confessor
Josif AlSaid (SRB) vs. Ivica Truscek (HRV)
Ertan Balaban (TUR) vs. Dusan Dzakic (SRB)
Bor Bratovz (SLO)vvs. Davor Vidovic (SRB)
Goran Aleksic (SRB) vs. Samo Petje (SLO)

.


Prodaja karata- www.eventim.rs

Info- 065 330 8 330

Zvanični sajt događaja: www.wfc.si i blagajna Hale Pionir!

Twitter @WFC_si

Objavio/la:

Povezani tekstovi


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien